Snittdatum

Jaha då kan vi ta fram almanackan och stryka dagar på riktigt, endast tre veckor kvar nu för vi fick tid för snitt den 4:e juni. Herregud vad konstigt det känns, har liksom vart omtumlad av känslor idag och även om vi visste att vi skulle få ett datum idag så blir det ju så mycket mer verkligt och speciellt när man väl fick det på papper. Om ingenting händer nu innan, peppar peppar så kommer man dit på morgonen när det ska ske och sedan är barnen ute några timmar senare. Min syster Mikaela ska förhoppningsvis vara med också, vi vill ha någon mer där som extra stöd och för att kunna dokumentera. Det verkar vara ok om allt går enligt planerna och det tycker vi båda känns skönt. Tänk att vi ska bli fyrbarnsföräldrar om mindre än en månad. Helt otroligt vad nära det är nu ❤❤❤

För övrigt var värdena hos barnmorskan också bra, något högt blodtryck till en början men efter att jag vilat i några minuter så gick det ner lite.
Bebisarna väger nu ca 1200g 1300g och stora killen hela 1600g. Alltså jättebra enligt deras egna kurvor vilket är det som betyder mest. Den stora ligger fortfarande över kurvan när det kommer till vad en bebis hade vägt i denna vecka.
Nu blir det kontroll varje vecka så de ökar som de ska, så håller vi alla tummar att de stannar inne tills 4/6.


Kommentarer
Postat av: Zin

Åhh vad nära det är nu!!! Så spännande ;)) Stor kram

2013-05-15 @ 17:57:01
Postat av: Toppenloppan/Loppanlängtan

Hittade din blogg efter lite letande, vad roligt att allt går så himla bra!!!! Jag har BF 8/6 så det är ju nästan samtidigt som ni får ut era 3 mirakel.
Är så glad för er skull. Många kramar <3

2013-05-17 @ 20:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0